Ultrahang vizsgálatok

...

Emlő ultrahang vizsgálata

Az emlő ultrahang vizsgálata egy komplex vizsgálat része, ahol a vizsgálat részét képezi a kikérdezés, megtekintés, tapintás és ultrahang vizsgálat, melyet sok esetben mammográfiának is követni kell. (Mammográfiát rendelőnkben nem végzünk.)
40 éves kortól 1-2 évente mammográfiai szűrővizsgálat javasolt minden nőnek, illetve ultrahanggal talált elváltozás esetén is a legtöbb esetben. 40 éves kortól a legteljesebb vizsgálat a komplex emlővizsgálat, mely a kikérdezés, megtekintés, tapintás után mammográfiát és ultrahangot is tartalmaz.

 

Az ultrahang 30 éves kor alatt, terhesség, szoptatás idején elsődleges vizsgálat. Plasztikai sebészeti beavatkozások előtt szűrő jelleggel, illetve bármilyen korban, panasz (fájdalom, elszíneződés, bőrpír, behúzódás, csomó stb.) esetén szükséges lehet az ultrahang vizsgálat elvégzése. Fontos azonban tudni, hogy bizonyos típusú daganatok korai kimutatására az ultrahang nem alkalmas, a különböző elváltozások az ultrahangon és a mammográfián másként jelennek meg, ezért is szükséges ilyen esetekben mindkét vizsgálat.

Az ultrahang vizsgálat során az emlők szerkezeti megítélése mellett a hónalj vizsgálatát is elvégezzük, ahol a nyirokcsomókat ítéljük meg.

Az űrlap teteje


Előkészítés: nem szükséges.

Szolgáltatásaink árai

  • Emlő ultrahang vizsgálata ⋅ 24 000 Ft
    mindkét emlő és mindkét hónalji nyirokcsomók tapintásos és ultrahang vizsgálata, kizárólag 40 éves korig

Foglaljon időpontot

Kérjük a hatékony ügyintézés érdekében pontosan adja meg a telefonszámát!

Időpontkérés telefonon:

+36 30 530 8968
Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.

Időpontkérés e-mailben:

happymed(at)happymed(dot)hu

Cím:

1096 Budapest, Sobieski János Utca 20-24. Fszt. 5.

2000 Szentendre, Dobogókői út 1. I. emelet

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.