Gyógymasszázs

...

Reflexológia - TALPMASSZÁZS

A reflexológia a talpon (TALPMASSZÁZS), lábfejen, kézen és fülön található pontok manuális ingerlésével történő ideg-inger terápia, melynek hatékonysága a rendszerességen kívül a fájdalom küszöbinger határán lévő inger folyamatos megtartásán alapszik. A kezelés során közvetve érintés alá kerülnek a szervek, szervrendszerek: a nyirok, vér, emésztés, hormon, idegrendszerek egyaránt. Ez optimális működési állapotba hozza a belső szerveket és rendszereiket, pozitívan hat a keringési, légzőrendszeri, endokrin és immunrendszerre a szervezetben. Fokozza a vérellátást, ami további oxigént és tápanyagokat juttat a sejtekhez, ezáltal fokozva a salakanyagok eltávolítását.

A kezelés közvetlenül nem a betegséget gyógyítja, hanem a szervezetet teszi stabillá, hogy meg tudjon küzdeni az őt érő terhelésekkel, s végül regenerálódhasson. A szervezet egy egységes egészként működik, mely a külső környezet változásaira egy egységes egészként válaszol. A terápia során arra törekszünk, hogy a szervezet felismerje saját határait, erejét, öngyógyító képességeit, mi pedig segítünk mindezt beindítani. Sejtszintű változást generálva így javulhat az életminőségünk, csökkennek a fájdalmak, egy teljes állapot átrendeződést érhetünk el.

Ez a hatékony terápiás eljárás több szinten segíti a fájdalomkezelést, az emberek teljesebb, egészségesebb élétének kialakítását. Bár rendkívül biztonságos terápia, fontos tisztában lenni néhány ellenjavallattal, mint a várandósság korai szakasza, a lábsérülések, a lábfejet érintő érrendszeri betegségek, véralvadási problémák és nyílt sebek. Ha más érintéses terápiát, például masszázst vesz igénybe, javasoljuk, hogy hagyjon legalább 48 óra szünetet a két terápia között, hogy elkerülje a rendszer túlterhelését.

Szolgáltatásaink árai

 • Talpreflexológia ⋅ 8 000 Ft
  (25 perc/alkalom)

 • Talpreflexológia ⋅ 14 000 Ft
  (55 perc/alkalom)

 • Talpreflexológia és masszázs ⋅ 14 000 Ft
  (55 perc/alkalom) Talpreflexológia 30 perc + 1 régió masszázs 25 perc (pl. hát, váll, nyak igény szerint)

 • Talpreflexológia/Gyógymasszázs ⋅ 38 000 Ft
  5 alkalmas bérlet (25 perc/alkalom)

 • Talpreflexológia/Gyógymasszázs ⋅ 74 000 Ft
  10 alkalmas bérlet (25 perc/alkalom)

Foglaljon időpontot

Kérjük a hatékony ügyintézés érdekében pontosan adja meg a telefonszámát!

Időpontkérés telefonon:

+36 30 530 8968
Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.

Időpontkérés e-mailben:

happymed(at)happymed(dot)hu

Cím:

1096 Budapest, Sobieski János Utca 20-24. Fszt. 5.

2000 Szentendre, Dobogókői út 1. I. emelet

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.