Természetgyógyászat - fitoterápia

...

Természetgyógyászat - fitoterápia

A Természetgyógyászat egyidős az emberiséggel. Az ember először saját magán tapasztalta meg a környezetében fellelhető növények hatását, majd később feljegyezte, összegyűjtötte azokat. Ezeket a tradicionális gyógymódokat most úgy ismerhetjük, mint például Hagyományos Kínai Orvoslás, Ájurvéda vagy népi gyógymódok.

 

A Fitoterápia a gyógy- és fűszernövények ismeretét jelöli. Gyógynövényekből készült teákkal, növényi hatóanyagok kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítőkkel célzottan, az esetleges gyógyszeres terápiát mindig figyelembe véve és azt támogatva, szelíden segíti a gyógyulás folyamatát.

Mai világunkban egyre többen kezdenek visszafordulni a természet kínálta hatóanyagok és a természetes gyógymódok felé. Visszafordulni, mert sajnos mára majdnem teljesen elszakadtunk a természettől. A technikai fejlődésünknek, az iparosodásnak, a tömeggyártásnak és az elszabadult korlátlan igényeinknek köszönhetően a természetet maximálisan kizsigereltük, így szükségből telis-tele vagyunk mesterséges anyagokkal. Amit nem a természet alkot, az sajnos hosszútávon nem feltétlenül válik az egészségünk javára.

Természetgyógyász fitoterapeutaként a szervezet kibillent egyensúlyát segítünk növényi hatóanyagokkal visszaállítani. A természetes, szerves, növényi anyagok segítik az ember öngyógyító folyamatait regenerálni, hatékonyan működni. A gyógyszerkészítmények képesek gyorsan – bizonyos esetekben szinte azonnal (életmentéskor) kifejtetni a hatásukat és a tüneteket kezelni, ezzel szemben a természetes hatóanyagoknak időre van szükségük. Pontosan ezért a fitoterápia akkor választandó, amikor elsősorban a megelőzés a cél, vagy a gyógyulás (regeneráció) folyamatának támogatása.

 

A természetgyógyász működését, a problémák felismerését és kiértékelését nagyban segíthetik különböző módszerek, készülékek. Ilyen a biorezonancia vizsgálat is.

 

Biorezonancia vizsgálat

 

Az Energy Wave System Kaishaku Nidan készülékkel pillanatnyi energetikai állapotunkat mérhetjük fel az emberi szervezet által kibocsájtott elektromágneses hullámok segítségével.

 

 

(A szervezet elektromágneses jeleiből kapott információt az akadémikus orvoslás diagnosztikai célokra alkalmazza – lásd például az EKG – elektrokardiográfia, a szív vizsgálatakor, vagy EEG – elektroencefalográfia az agy elektromágneses tevékenységének vizsgálatakor.)

Az egészséges állapotú sejtek a rájuk jellemző frekvenciatartományban működő koherens elektromágneses jelekkel kommunikálnak egymással. Ez mindig a sejtre jellemző, jól definiált térbeli rezgés egyedi frekvenciával. Ezek a mintázatok standard értékként szolgálnak az EWS Kaishaku Nidan eszközben. A megváltozott egyensúlyi állapot következtében a sejtek rezgései eltérnek a normális sejtekétől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által létrehozott mintázatoktól. Ha ismerjük pl: a betegségek, kórokozók, és megváltozott szabályozási folyamatok jellemző mintázatait, akkor össze tudjuk hasonlítani a mért értékekkel, és következtetni tudunk az emberi szervezetben lejátszódó folyamatokra.

A betegség tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szervezet rezgésállapota (energia állapota, frekvencia eredője) megváltozott, az egyensúly megbomlott. Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik.

Az EWS Kaishaku Nidan biofizikai készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy még a betegség kialakulása előtt képet kapjunk a szervezetben zajló folyamatokról. A rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, az egészségügyi kockázatokat és a betegségek kialakulásának lehetséges okait.

Szervezetünkben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek és kezdetekben még semmilyen tünettel nem járnak. A tünetek észlelésekor adott szerv, szervrendszer működése már régóta elhangolódott állapotban van. Ilyen általános tünet közé tartoznak például a fáradékonyság, nyugtalanság, alvászavar, frontérzékenység, étvágytalanság vagy az állandó éhségérzet.

A mérőműszer a paciens szervezetének impulzusait méri és az eredményeket egy speciális, nagyon érzékeny méréstechnikával működő számítógép kiértékeli és a képernyőn megjeleníti. Az egészséges állapottól való legkisebb eltérés is jól mérhető, segítségével a betegségek már akár a tünetek megjelenése előtt előre jelezhetők. Az EWS az állapotfelmérés mellett kezelő programot is tartalmaz, mely lehetővé teszi a pontos állapotfelmérés után az azonnali, személyre szabott kezelést.

A mérés menete:

A pontos állapotfelmérés érdekében az aktuális tünetek, korábban lezajlott és jelenlegi betegségek, pillanatnyilag szedett gyógyszerek és az eddigi vizsgálati leletek részletes átbeszélését követően, állapotfelmérés történik, melynek során részletesen kitérünk szervi, ételtolerancia, meridiánok feltérképezésére is. Minden esetben a cél a megelőzés, a valódi kiváltó ok/okok feltárása és azok kiegészítő kezelése!

 

Az EWS NLS által felmért teszt eredményei az élő szervezet energetikai értékelésére és a kiegyensúlyozatlan energetikai mutatókra vonatkoznak. Azok semmikor sem tekinthetők diagnosztikus értékűnek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek. A feltüntetett információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként a betegségek megelőzésére, gyógyítására és/vagy kezelésére tett javaslatnak. Az EWS NLS eszköz által megjelenített eredményeket elemezve és értékelve minden esetben a vizsgáló személynek kell kialakítania a vizsgált személyről az aktuális állapotnak megfelelő képet.

 

Szolgáltatásaink árai

  • Komplex felmérés első alkalom ⋅ 23.000 Ft
    1,5 óra

  • Komplex felmérés kontroll és/vagy kezelés ⋅ 15.000 Ft
    1 óra

Foglaljon időpontot

Kérjük a hatékony ügyintézés érdekében pontosan adja meg a telefonszámát!

Időpontkérés telefonon:

+36 30 530 8968
Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.

Időpontkérés e-mailben:

happymed(at)happymed(dot)hu

Cím:

1096 Budapest, Sobieski János Utca 20-24. Fszt. 5.

2000 Szentendre, Dobogókői út 1. I. emelet

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.