Talpreflexológia kezelés a Happymed-ben!

...

A FÁJDALOMMENTES MINDENNAPOKÉRT

A reflexológia a talpon, lábfejen, kézen és fülön található pontok manuális ingerlésével történő ideg-inger terápia, melynek hatékonysága a rendszerességen kívül a fájdalom küszöbinger határán lévő inger folyamatos megtartásán alapszik. A kezelés során közvetve érintés alá kerülnek a szervek, szervrendszerek: a nyirok, vér, emésztés, hormon, idegrendszerek egyaránt. Ez optimális működési állapotba hozza a belső szerveket és rendszereiket, pozitívan hat a keringési, légzőrendszeri, endokrin és immunrendszerre a szervezetben. Fokozza a vérellátást, ami további oxigént és tápanyagokat juttat a sejtekhez, ezáltal fokozva a salakanyagok eltávolítását.

A kezelés közvetlenül nem a betegséget gyógyítja, hanem a szervezetet teszi stabillá, hogy meg tudjon küzdeni az őt érő terhelésekkel, s végül regenerálódhasson. A szervezet egy egységes egészként működik, mely a külső környezet változásaira egy egységes egészként válaszol.

A terápia során arra törekszünk, hogy a szervezet felismerje saját határait, erejét, öngyógyító képességeit, mi pedig segítünk mindezt beindítani. Sejtszintű változást generálva így javulhat az életminőségünk, csökkennek a fájdalmak, egy teljes állapot átrendeződést érhetünk el.

Ez a hatékony terápiás eljárás több szinten segíti a fájdalomkezelést, az emberek teljesebb, egészségesebb élétének kialakítását. Bár rendkívül biztonságos terápia, fontos tisztában lenni néhány ellenjavallattal, mint a várandósság korai szakasza, a lábsérülések, a lábfejet érintő érrendszeri betegségek, véralvadási problémák és nyílt sebek. Ha más érintéses terápiát, például masszázst vesz igénybe, javasoljuk, hogy hagyjon legalább 48 óra szünetet a két terápia között, hogy elkerülje a rendszer túlterhelését.