Blog

Stability Workout- egy különleges módszer az egyensúly fejlesztésére!

2021.01.31.

Egyensúlyunk megtartása az élet minden területén kulcsfontosságú: a munka, a család, a kapcsolataink, de még edzéseink minősége, sikeressége is ettől függ.

Nem számít, milyen sportot űzünk, a jó stabilitás lehetővé teszi a gyors, gördülékeny és biztonságos mozgást. Akár profi vagy amatőr sportolók vagyunk, érdemes kifejleszteni testünkben ezt az erősséget, hogy megvédjük magukat a sérüléstől, javítsuk technikai képességeinket és kiaknázzuk teljesítménybeli lehetőségeinket.

A Stability Workout szolgáltatásunk egy olyan játékos és élvezetes edzésmódszer, amely a teljes testet megmozgatja, előtérbe helyezi egyensúly javítását, elősegíti a testtartás összehangolását, és általánosságban törzsünk és ízületeink jelentős megerősödését.

A személyre szabott edzések alkalmával az egyensúly és a stabilitás gyakorlása kiemelt fontosságú annak érdekében, hogy aktiválja és megerősítse az erőközpontot és a stabilizáló izmokat, javítsa a koordinációt, törekedjen a már rutinunkba beépült gyakorlatok helytelen kivitelezése miatti túlkompenzációk kiküszöbölésére. Az instabilitási gyakorlatokkal a kor előrehaladtával egyre gyakrabban bekövetkező sérülések is csökkenthetők, elkerülhetők.

Személyi edzőnk olyan gyakorlatok elvégzésére törekszik, amelyek instabil felületen vannak: ehhez speciális Bosu labda és instabil deszka áll rendelkezésre, ezek segítségével változó ellenállásokkal és saját testsúllyal végzett gyakorlatokat végezhetünk, mindig szem előtt tartva aktuális állapotunkat.

Várjuk szeretettel szentendrei rendelőnkben, ahol személyi edzőnk készséggel áll rendelkezésére!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Személyi edzés

Személyi edzőnk vezetésével Stability Workout szolgáltatást nyújtunk. Az idegen elnevezés mögött egy különleges és élvezetes edzésmódszer rejlik.

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.