Blog

Safe Laser terápia– a sokoldalú segítség!

2021.01.25.

A lágylézer a szervezet szinte bármely pontján képes csökkenteni a gyulladást, csillapítani a fájdalmat és biostimulációs hatást kifejteni. Ezáltal a sebek, sérülések gyorsabban javulnak, illetve hatására a túlzott hegképződés is jelentősen csökken. De ez még nem minden! Nézzük további jótékony hatásait:

Elősegíti az új kapillárisok (parányi vérerek) képződését a sérült szövetekben. Így a több kapilláris több vért tud szállítani a sérült területekre, mely gyorsítja a regenerációs folyamatokat.

Javuló vérkeringés és nyirokkeringés

A lézersugárzás komoly hatást gyakorol az egyes vérsejtekre. A lézerfény jelentősen megnöveli a vörösvérsejtek oxigén és tápanyag szállító kapacitását. Ez lehetővé teszi a sejtek fokozott energiatermelését, anyagcseréjét, ezáltal regenerációját és bizonyos enzimek hatékonyabb termelését. Hatása érezhető az egész szervezetben és nem csak kizárólag a lézerfénnyel kezelt területeken.

Idegi működés javítása

Sérülés után a lézerterápia felgyorsítja az idegi kapcsolatok regenerációját, így csökken az idegek gyógyulásához szükséges idő. Ezen felül fokozza az idegrostokon továbbított jelek erősségét, mely általánosan javítja az idegek és izmok működését.

Ez a két folyamat a magyarázata, hogy a lézerterápia miért ennyire hatékony az idegsérülések tüneteinek (éles fájdalom, zsibbadás, bizsergés, égő érzés) enyhítésében.

Safe Laser kezelést több szolgáltatásunk részeként is igénybe veheti, ha mozgásszervi (reumatológiai, gyógytorna, masszázs), bőrgyógyászati, fül-orr-gégészeti, légúti panaszai vannak, illetve cukorbetegség esetén is. A kezelések gyakorisága függ a betegség fennállásának időtartamától, vagyis hogy milyen régen keletkezett a probléma.

Jelentkezzen budapesti vagy szentendrei rendelőnkbe, ahol szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Safe Laser kezelés

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.