Blog

Safe Laser- serkenti a test öngyógyító képességét!

2020.12.10.

A „lágy-lézer” az élő szervezetre biostimulációs, serkentő hatást fejt ki. Ez annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek lágy-lézerfénnyel világítva gyorsabban képesek regenerálódni. A lézerfény hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek.

Sebek, sérülések gyorsabb gyógyulása

A lézerterápia serkenti a fibroblasztok termelődését is, melyek szükséges építőelemei a kollagén termelésnek. A kollagén az a lényeges fehérje, mely elengedhetetlen a régi szövetek megújulásához, illetve a sérült szövetek gyógyulásához. A lézerterápia kollagén termelést fokozó hatása miatt rendkívül hatékony nyílt sebek és égési sérülések kezelésében.

Túlzott hegszövet képződés csökken

A lézerterápia csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni túlzott hegszövet képződést (rostos kötőszövet), mivel javítja a sérült terület vérellátását, elősegíti a salakanyagok hatékony eltávolítását, ezért gyorsítja a gyógyulási folyamatot. A gyorsabb gyógyulás mindig kevesebb hegszövet képződést eredményez.

Safe Laser kezelést több szolgáltatásunk részeként is igénybe veheti, ha mozgásszervi (reumatológiai, gyógytorna, masszázs), bőrgyógyászati, fül-orr-gégészeti, légúti panaszai vannak, illetve cukorbetegség esetén is. A kezelések gyakorisága függ a betegség fennállásának időtartamától, vagyis hogy milyen régen keletkezett a probléma.

Jelentkezzen budapesti vagy szentendrei rendelőnkbe, ahol szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Safe Laser kezelés

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.