Blog

Safe Laser-es arckezelés– az egészséges és ragyogó bőrtónus eléréséért!

2021.07.09.

Szépészeti szolgáltatásaink egy olyan komplex arckezeléssel bővült, amely során a sokoldalúságát és hatékonyságát már eddig is bizonyító Safe Laser kezelővel végzett eljárás garantáltan a testi és lelki felüdülés élményével fogja megajándékozni!

A Safe Laser orrkezelő keringés javító és immunerősítő hatását követően a kezelés egy 30 perces arcmasszázzsal folytatódik, amely segít ellazítani az arc izmait: ez már önmagában is képes látványos eredményt mutatni. Majd az arctisztításnak, Safe Laser GÉL és hidratáló krém használatának, és egy további 10 perces Safe Laser kezelésnek eredményeképp arcbőrünk feszesebbé válik, a pigmentfoltok, a bőrpirosodások csökkennek, a pattanások hegmentesen gyógyulnak. A Safe Laser Gél a lágy lézerfénnyel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik. Bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy a GÉL csökkenti a ráncok hosszát és mélységét, hidratál és nincs allergizáló hatása. A termék baktérium- és gombaölő hatású, minden bőrtípus számára alkalmazható, klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, illetve nem tartalmaz ásványi olajokat, szilikonokat és parabéneket.

Safe laser kezelés további pozitív hatása a bőrre:

  • Gyorsítja a bőr betegségeinek – gyulladás, hiperpigmentáció, melasma, herpesz, ekcéma, övsmör, pikkelysömör, rosacea – gyógyulását, csillapítja a viszketést és a fájdalmat.
  • A lézerterápia kollagén termelést fokozó hatása miatt rendkívül hatékony nyílt sebek és égési sérülések kezelésében.
  • Hámsérülések, és horzsolások esetén elősegíti a szövetek regenerációját (hegmentesen).
  • Csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni túlzott hegszövet képződést, gyorsítja a gyógyulási folyamatot.
  • Serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát
  • Segíti a bőrápoló kozmetikumok felszívódását a bőrbe, fokozza hatékonyságukat.

A bőrproblémák javításának eredményét tovább fokozza a Safe Laser Gél használata, ami önállóan is fantasztikus eredményekre képes hatóanyagai révén. A gél egy speciális öregedésgátló szérum, ami nem helyettesíti a hidratáló krémet! Összetevői kisebb molekulák, ezáltal a hatóanyagok könnyebben bejutnak a mélyebb rétegekbe, de a felső hámrétegre nem hat. A felső hámréteg (kb.1 mm) hidratálására és védelmére mindenképpen hagyományos hidratáló krém vagy arctej javasolt.

A kezelés akár naponta is elvégezhető, de az eredmény érdekében minimum heti 1-2 alkalom és legalább 5 hetes intervallum javasolt, mely függ a bőr állapotáról és az igényektől is.

Várjuk szeretettel komplex arckezelés vagy bármely, sokrétű megoldásokat kínáló szépészeti szolgáltatásainkra szentendrei rendelőnkbe!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Szépészeti kezelések

Bőrünk a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, elvékonyodik, szárazabbá válik. A bőr lényeges összetevője a hialuronsav, egy áttetsző, zselészerű anyag, amely megtartja a vizet, megőrzi a bőr hidratáltságát, fiatalságát. A korral csökken a bőr hialuronsav tartalma, 40-50 éves korra már az 50%-át elveszítjük.

Részletek
A szívroham nem csak a férfiak betegsége!

A gyakran férfibetegségként emlegetett szívroham valójában kétszer annyi nő halálát okozza évente, mint a mellrák. Bár a fő tünet általában a mellkasi fájdalom, egy tanulmány szerint a nők 43 százaléka nem érez ilyen jellegű tünetet a szívinfarktus során.

Mit tehetünk a ráncok késleltetéséért? – 2. rész

Előző bejegyzésünkben a Plasmage kezelésről esett szó, amely a szem körüli ráncok finomítására irányul, illetve elsősorban a szemhéjon lévő felesleges, megereszkedett bőr eltávolítására alkalmazható. De nézzük, milyen további szépészeti kezelés segíti Önt az egészséges bőrkép megtalálásában és fenntartásában!

Szarkalábak – mit tehetünk a ráncok késleltetéséért?

Az idő előrehaladtával bőrünk egyre érzékenyebbé válik és ráncosodni kezd. Bár ez a folyamat normális velejárója az idősödésnek, egyénenként más ütemben tapasztaljuk meg negatív hatásait. A szem a lélek tükre és általában a szemünk és a szem ráncai az elsők, amelyek árulkodnak valódi életkorunkról.