Blog

Safe Laser a család orvosa nyáron is!

2022.07.07.

A jó idő beköszöntével sokkal aktívabbá válunk és igyekszünk maximálisan kiélvezni a szabadtéri mozgás, a sport, a kertészkedés, a kirándulás örömét. Sajnos azonban ezzel együtt gyakrabban fordulnak elő kisebb-nagyobb sérülések is, melyek megkeseríthetik a kellemes időtöltést.

A hatékony és gyors felépülésben nagy hasznát tudjuk venni egy lágylézer készüléknek. Ezért, ha nyaralni, utazni, kirándulni indul, érdemes a táskába a házipatika részeként a Safe Laser készüléket is betenni, mely egy váratlan mozgásszervi fájdalom, fül-, fogfájás, seb vagy csontsérülés esetén is nagy segítséget nyújt.

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá. Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzim folyamatokat, melyek beindítják az ATP termelődést. Az ATP (adenozil-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, amely működtet minden kémiai reakciót a szervezet minden sejtjében és stimulálja a test öngyógyító képességét. A megnövelt energiatermelés következménye a sejtek hatékonyabb anyagcsere működése és a gyorsabb regenerálódás, ezáltal a betegségek gyógyulási ideje lerövidül.

Lássuk, melyek azok a felhasználási területek, amelyek nyáron leggyakrabban előfordulhatnak:

  • Bőrfelületi sérülések - vágás, égés, leégés, csípés, horzsolás - előfordulásuk esetén a lágylézer kezelés elősegíti a szövetek regenerációját, a túlzott hegszövetképződést
  • Mozgásszervi sérülés vagy fájdalom - Hát-, derék, váll, könyök, térd, boka stb.
  • Akut és krónikus fájdalmak - Fog-, fül-, torok-, fejfájás, mozgásszervi fájdalmak - a lágylézer hatékonyan csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást
  • Balesetből adódó sérülések - a hámsérülések, operáció utáni sebek, csonttörések, szalag- és izom szakadások gyógyulását segíti elő.
  • Gyulladások - Ínhüvely-, izom-, csonthártyagyulladás, sarkantyú, teniszkönyök

A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti. Tapasztalatból elmondható, hogy aki megtapasztalja jótékony hatásait, már szinte állandóan szeretné magánál tartani.

Ha Ön még nem találkozott ezzel a kezelési móddal, vagy bizonytalan az alkalmazásával kapcsolatban, lehetősége van vásárlás előtt a készüléket rendelőnkben kipróbálni önállóan, illetve gyógytorna vagy gyógymasszázs szolgáltatásunk részeként is. A próbával egybekötött tanácsadást azért is ajánljuk figyelmébe, mivel van néhány fontos információ, amit érdemes tudni a hatékony használat érdekében.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy weboldalunkon. Várjuk szeretettel szentendrei rendelőnkben!

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Safe Laser kezelés

Részletek
Ismerje meg legújabb szolgáltatásunkat, a Craniosacralis kezelést!

A teljes nevén Integrált craniosacralis biodinamika kezelés egy különleges és rendkívül hatékony terápia, melynek során elsősorban a páciens gyökérproblémája kerül felkutatásra és kezelésre annak érdekében, hogy a változás tartós és a mindennapokban is jól érzékelhető legyen.

Emésztőrendszeri problémái vannak? – Derítse ki tünetei okát ételintolerancia vizsgálattal!

Az utóbbi években egyre gyakoribbá váltak az emésztőrendszert érintő tünetek, amelyek hátterében többek között a stresszes, rohanó életmód, illetve a nem megfelelő minőségű és mennyiségű ételek elfogyasztása áll. A betegek jelentős részét az ételallergiával, ételintoleranciával vagy ételérzékenységgel élők teszik ki.

Alakbarát strandolás

A vízparti büfékben, strandokon óriási kínálat van a zsíros, cukros ételekből. Nagy feliratok, színes táblák hirdetik mindenfelé a lángost, jégkrémet, hamburgert. Akár sikerült elérni a vágyott alakot, akár nem, érdemes a nyári hónapban is odafigyelni az étkezésre, nem teljesen elengedni magunkat, hogy megtarthassuk az elért eredményeket, vagy legalább ne terheljük a nagy melegben testünket a nehéz ételekkel.