Blog

Zavarja Önt a pára szemüveg- és maszkviselés közben? –válasszon páramentes szemüveglencsét!

2020.12.01.

Mindennapjainkban a koronavírus elleni védekezéshez nélkülözhetetlen az arcmaszk, hiszen viselése alapvető fontosságú a járvány terjedésének visszaszorításában. A szemüveget viselők helyzetét viszont nagyban megnehezíti az a kellemetlenség, hogy lencséjük folyamatosan bepárásodik.

Ha maszkot viselünk, a meleg lehelet egy része a maszk felső szélein, az arcunk tetején távozik. Amikor a lehelet a hűvösebb lencsékre kerül, kondenzátumot képez a felületen és bepárásítja a szemüveg lencséjét. A hideg időjárás ráadásul súlyosbítja a problémát.

Optikai szaküzletünkben most lehetősége van újonnan készülő szemüvegére páramentesítő réteget kérni, ami a maszkviselés és a téli időszak szempontjából is kitűnő megoldás lehet. A réteg a lecsapódott páracseppeket egyenletes vízfilmmé alakítja a lencse felszínén, amely viselője számára nem lesz érzékelhető.

A Happymed Optikában kiváló minőségű, személyre szabott szemüveglencsék teljes kínálatával, valamint szemüvegkeretek széles választékával állunk rendelkezésére, hogy a látásvizsgálatot és az egyeztetést követően a legmegfelelőbb szemüveget készíthessük el Önnek, amelyet most ajándék páramentesítő réteggel is ellátunk!

Várjuk szeretettel látásvizsgálatra szentendrei rendelőnkbe, ahol előjegyzés nélkül is fogadjuk az érdeklődőket!

Nyitvatartási időpontjaink:

Látásvizsgálat:

Hétfő 9,00 - 12,30
Kedd 14,00 - 17,30

Optika:

Hétfő 8,00 - 13,30
Kedd 14,00 - 18,30
Péntek 14,00 - 16,00

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Optika - látásvizsgálat

Az emberek nagyrésze csak akkor megy el látásvizsgálatra, amikor már számottevően romlott a látása, pedig a vizsgálattal nem csak életminőségünkön javíthatunk, hanem számos szemészeti betegséget kiszűrhetünk, megelőzhetünk, ami később akár súlyos látásromlást is okozhat, sőt egyéb betegségek (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szürke- és zöldhályog) korai felismerésében is segíthet. A teljeskörű látásvizsgálatot diplomás optometrista szakember végzi, mely kb 15-20 percet vesz igénybe. Ezután az látszerész (optikus) szakember szemüveg készítési lehetőséget is kínál pácienseinknek.

Részletek
Állandósuló gerincfájdalom - mit tehetünk ellene?

A problémák leginkább a mozgásszegény életmód, a folyamatos egyoldalú terhelés, tartós ülés vagy állás miatt alakulnak ki, de okozhatja panaszainkat a szervezetet érő hirtelen nagy erőbehatás, trauma.

2-es típusú cukorbetegség – egészséges életmóddal 80 %-ban megelőzhető!

A 2-es típusú diabétesznek gyakran nincs semmilyen tünete, így a cukorbetegek mintegy egyharmada nem is tudja, hogy beteg. Milyen tünetek jelezhetik a cukorháztartás zavarát?

Edzés otthon - de mire figyeljünk leginkább?

A jelenlegi körülmények óhatatlanul előtérbe helyezik az otthon végzett edzések lehetőségét, melyeket a lakásban, egy polifoam használatával is végrehajthatunk. Vajon ha önállóan végezzük, figyelünk a helyes pozíció kivitelezésére?