Blog

NYÍLT NAP A BUDAPESTI HAPPYMEDBEN!

2022.05.09.

Jöjjön el és vegyen részt INGYENES, gyógytornászaink és dietetikusunk által tartott programunkon, ahol személyre szóló állapotfelmérésre, tanácsadásra, rövid tájékoztatásokra és próbaórákra is lehetőséget nyújtunk!

A nap programjai:
9,00 óra - Ülőmunka - Mit tehetünk az egészségünkért?
9,20 óra - Gerinctorna
9,40 óra - Édesítőszerek: mit érdemes tudni róluk
10,00 óra - Testösszetétel analízis
10,20 óra - Nyújtás - Hogyan csináljuk?
10,40 óra - Stability edzés
11,00 óra - Élet a gerincsérvvel
11,20 óra - Stability workout és TRX
11,40 óra - Core izmok és jelentőségük

Várjuk szeretettel Önt MÁJUS 14-én, 9-12 óra között budapesti rendelőnkben!
 

 

Vissza a bloghoz

Szolgáltatásunk

Gyógytorna

Sokan úgy gondolják, hogy a gyógytorna csak a sérülések utáni időszakban fontos és szükséges, pedig a gyógytornának nagy szerepe van a sérülések elkerülésében. A tervezett műtétek előtti időszakban is központi szerepet játszik a prekondícionáló gyógytorna, csakúgy, mint a műtét utáni rehabilitáció tekintetében. A terápiák segítségével a rehabilitáció hatékonyabbá és gyorsabbá tehető. Gyógytornászaink segítenek megtanítani pácienseinknek, hogyan legyenek aktív részei a fejlődésnek, hiszen a rehabilitáció team munka.

Részletek
Miért olyan fontos az otthoni mell-önvizsgálat?

Annak ellenére, hogy milyen gyakori a mellrák, a korai jeleket és tüneteket sajnos elég nehéz észrevenni. Ezért nagyon fontos a rendszeres szűréseken való részvétel mellett a mell önvizsgálata is, mert minél korábban észlelik az elváltozást, annál nagyobb az esélye a túlélés és a gyógyulás valószínűségének.

Sétáljon a szabadban a testi és lelki jólétért!

Végre itt van a várva-várt tavasz, a kellemes, napsütéses idő pedig lehetőséget kínál arra, hogy minél többet legyünk a friss levegőn. A természetben eltöltött időre nagy szükségünk van, mert segít kiszakadni a mindennapi rutinból és elengedhetetlen a jó közérzetünk megtartására, a felgyülemlett feszültségünk levezetésére.